Prodej stavební parcely 705 m², Dubí

2 450 000 Kč

včetně provize RK a právního servisu

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Přemýšlíte o stavbě domu v klidné a slunné lokalitě, ale vyřizování stavebního povolení a papírování vás od toho odrazuje? Máme pro vás řešení!

Máme pro vás stavební pozemek v Dubí, Na Výsluní o rozloze 705 m2, s již schváleným stavebním povolením a projektem na výstavbu jednopodlažního domu 4+kk o zastavěné ploše 162,4 m2. Tím se vyhnete nepříjemnému a zdlouhavému zařizování dokumentů. Dokonce zde byli již započaty stavební práce a může tak být ještě blíže k vašemu vysněnému bydlení.

Na pozemku byli již provedeny terénní úpravy, které zahrnují i provedení drenáží pro odvodnění pozemku. Nejzajímavější částí této nabídky je to, že se zde nachází připravená základová deska, vyžadující pouze dokončení armování a zalití betonem. Elektřina a voda jsou zajištěny a na hranici pozemku je tlaková kanalizace.

Předpokládaný rozpočet pro dodělání stavebních prací je zhruba 3.2 mil (záleží na ceně materiálu a práce v době výstavby, použitých materiálech, apod..).

Lokalita Na Výsluní není takto pojmenovaná nadarmo – slunce zde svítí v plné celý den a vytváří ideální prostředí pro váš nový domov. Na tento fakt se myslelo již v projektu a tak je dům situován tak, aby maximálně využil slunečního svitu. Obývací pokoj s kuchyní jsou orientovány na slunný jih, zatímco koupelna, technická místnost a pokoje směřují na klidný sever

Pozemek je rohový, sousedíte s jediným sousedem a za ním se rozprostírá les a potok, tvořící přírodní oázu klidu. I přesto, že jste obklopeni přírodou, autobusová zastávka (400 m) a obchod (600 m) jsou v pohodlné blízkosti. Do centra Teplic je to jen 7 minut autem.

Pozemek je možné financovat hypotečním úvěrem. S jeho vyřízením vám rád pomůže můj kolega, který se o vše postará a zajistí vám nejvýhodnější možné řešení.

Chopte se této příležitosti a vytvořte si svůj vlastní kousek ráje! Pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat, rád se s Vámi potkám.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Dlažba, Asfalt
ID nemovitosti 6223
Plocha pozemku 705 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost