Prodej stavební parcely 1234 m², Háj u Duchcova

2 190 000 Kč

1 775 Kč za m²
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Prosperity Real Estate s.r.o.

Brno, Pražákova 1008/69

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízím vám jedinečnou příležitost stát se majitelem pozemku o celkové výměře 1234 m2 v krásné malebné obci Háj u Duchcova na Teplicku. Tento pozemek je složen ze dvou samostatných částí, které nabízejí různé možnosti využití.

První část pozemku má výměru 230 m2 a je klasifikována jako neplodná půda. Tato část může být využita pro zahradní úpravy, zřízení venkovního posezení nebo jako místo pro skladování materiálů.

Druhá část pozemku má rozlohu 1004 m2 a je pokryta trvalým travním porostem. Dle územního plánování má tato část potenciál pro stavbu rodinného domu, ideálně typu bungalovu jako například na fotografiích, které slouží pouze jako ilustrace. Tento travní porost vytváří krásné přirozené prostředí a nabízí možnost vytvoření okouzlující zahrady nebo venkovského ráje.

Inženýrské sítě (voda, elektřina, kanalizace) jsou připraveny k napojení.

K pozemku rovněž náleží 1/4 podílu na společné přístupové cestě, což zajišťuje snadný přístup k vaší budoucí nemovitosti.

Lokalita v obci Háj u Duchcova je známá pro svou klidnou atmosféru a krásnou přírodu. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají místo pro odpočinek a relaxaci, a zároveň chtějí mít možnost vybudovat si vlastní domov podle svých představ.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost vlastnit pozemek v malebném prostředí. Pro více informací nebo prohlídku mě neváhejte kontaktovat, protože Já Vaše sny proměním v REALITY!

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Beton, Asfalt
ID nemovitosti 282
Plocha pozemku 1 234 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Prosperity Real Estate s.r.o.

Brno, Pražákova 1008/69

Zobrazit kompletní nabídku RK

Prosperity Real Estate s.r.o.

Sdílet nemovitost